Uvodna riječ voditeljice Akademije

Ako želite usavršiti znanja i vještine upravljanja osobnim ili poslovnim ulaganjima, ili unaprijediti znanja o tržištu kapitala radi niza drugih poslovnih potreba, Akademija Zagrebačke burze prava je adresa. U nizu tema možete odabrati trgovinsku, pravnu ili računovodstvenu obradu nekog područja, kao i poslušati o dobrim praksama razvijenih tržišta. U svakoj od tema, osnovne su karakteristike edukacije praktičan aspekt i interaktivna nastava.

Bez obzira jeste li profesionalac na financijskom tržištu, profesionalac u drugoj struci, individualni ulagatelj, student, poduzetnik, ili ostali zainteresirani za dodatna financijska znanja, pronaći će se tema za Vas. Ako imate interes za sasvim novu temu, rado ćemo razmotriti Vaš prijedlog u pripremi sljedećeg programa.

U turbulentnom poslovnom okruženju, iznimno je važno kontinuirano povećavati stručnost svih sudionika tržišta, kako bi tržište bilo i ostalo konkurentno. Organiziranjem i provedbom brojnih edukativnih programa, Akademija ima zadaću doprinositi razvoju domaćeg i regionalnog tržišta kapitala. Zadovoljstvo nam je pri tome surađivati s Vama.

Ovdje smo kako biste investicijom došli do znanja. A znanjem do bolje investicije.

Vaša Akademija Zagrebačke burze

Melita Marčeta, voditeljica Akademije