Tečaj
22 Ruj

Upravljanje tržišnim rizicima s fokusom na cjenovne rizike kod investiranja

Uz osvrt na ključne pojmove u upravljanju tržišnim rizicima, fokusirati se na VaR model i cjenovne rizike ulaganja u vrijednosne papire. Seminar se održava preko zoom platforme, a ako epidemiološki uvjeti dozvole moguć je održavanje u prostoru Burze.

Tečaj
24 Ruj

Sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma u financijskom sektoru

Aktualna i u praksi osjetljiva pitanja primjene regulative vezane uz sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma, obrađuju se i diskutiraju kako bi se olakšala primjena nadležnih propisa, i osiguralo ažuriranje stručnjog znanja. Seminar se održava preko zoom platforme, a ako epidemiološki uvjeti dozvole onda bi se održao u prostoru Burze.

Tečaj
25 Ruj

Osnove tržišta kapitala

Sve što vas zanima o osnovama funkcioniranja tržišta kapitala i investiranja može se saznati na seminaru. Od osvrta na makroekonomske uvjete, vrste tržišta, instrumenata, sudionika tržišta do ostalih važnih temelja trgovanja. Seminar se održava online, putem zoom platforme.

Tečaj
29 Ruj

Korporativne akcije

Razumjevanje jednostavnih i složenih korporativnih akcija potrebno je i za individualno investiranje, i za primjenu na poslovima, poput odnosa s investitorima. Stoga seminar obrađuje niz jednostavnih i složenih korporativnih akcija.

08 Lis

Odnosi s investitorima u praksi

Srž poslova odnosa s investitorima, što sve ouhvaćaju i koje su dobre prakse, a što izbjegavati, sadržaj je seminara. Seminar se održava preko zoom platforme, a ako epidemiološki uvjeti dozvole moguće je održavanje u prostoru Burze.

Tečaj
15 Lis

Kako kreirati investicijski plan i upravljati (svojim) portfeljem – online

Utvrditi svoje investicijske ciljeve i postaviti investicijski plan neophodan je i važan korak u investiranju. Seminar otvara važna pitanja koja si investitor pritom treba postaviti, a polaznici na seminaru izrađuju svoj investicijski plan (osobno ili za društvo u kojem rade). Seminar se održava preko zoom platforme. U slučaju da epidemiološke okolnosti dozvole, održat će se na Zagrebačkoj burzi.

29 Lis

Aktualnosti u internoj reviziji

Obraditi aktualnosti propisa i dobrih praksi interne revizije, kako bi se olakšao rad stručnjacima. Seminar se održava preko zoom platforme, a ako epidemiološki uvjeti dozvole, moguće je održavanje u prostoru Burze.

Tečaj
10 Stu

Kako koristiti financijske izvještaje u investiranju i odnosima s investitorima

Korištenje financijskih izvještaja važno je i kod individualnog investiranja kao i u poslovima odnosa s investitorima, te seminar prikazuje značaj pojedinih financijskih pokazatelja u izvještajima i gdje ih kod investiranja primjeniti.

Tečaj
26 Stu

Primjena Zakona o tržištu kapitala i Zakona o preuzimanju d.d.

Uz složenost i važnost dva navedena zakona potrebno je osvježavanje znanja s naglaskom na osjetljive segmente, kako bi bilo lakše primjenjivati ih u praksi. Semiar se održava preko zoom platforme, a ako epidemiološki uvjeti dozvole moguće je održavanje u prostoru Burze.

Tečaj
03 Pro

Osnovni pokazatelji u investicijskoj analizi

Pokazatelji koje je nezaobilazno uzeti u obzir kod investicijske odluke obrađuju se od osnovnih pojmova, preko informiranja kako ih koristiti, do praktičnih primjera. Seminar se održava preko zoom platforme, a ako epidemiološke okolnosti dozvole, moguće je održavanje u prostoru Burze.