Tečaj
24 Stu

Upravljanje financijskim rizicima s fokusom na likvidnost

Seminar obuhvaća pitanja: 1) kako se očitavaju podaci iz fin. i menadžerskih izvješća te izvode preporuke za smanjenje rizika; 2) kako se dizajniraju i koriste interne ocjene rejtinga i komercijalnog potencijala postojećih i potencijalnih kupaca, te 3) kako se upravlja portfeljem kupaca korištenjem kreditnog limita i kreditne marže. Seminar se održava na zoom platformi.

Tečaj
26 Stu

Primjena Zakona o tržištu kapitala i Zakona o preuzimanju d.d.

Uz složenost i važnost dva navedena zakona potrebno je osvježavanje znanja s naglaskom na osjetljive segmente, kako bi bilo lakše primjenjivati ih u praksi. Semiar se održava preko zoom platforme, a ako epidemiološki uvjeti dozvole moguće je održavanje u prostoru Burze.

30 Stu

Uvod u poslove usklađenosti i usklađenost u bankama

Što sve obuhvaćaju poslovi usklađenosti, koji su ključni izazovi u suradnji unutar firme i izvan? Na ova i druga pitanja o poslovima usklađenosti odgovara seminar. Održava se putem zoom platforme.

Tečaj
03 Pro

Osnovni pokazatelji u investicijskoj analizi

Pokazatelji koje je nezaobilazno uzeti u obzir kod investicijske odluke obrađuju se od osnovnih pojmova, preko informiranja kako ih koristiti, do praktičnih primjera. Seminar se održava preko zoom platforme, a ako epidemiološke okolnosti dozvole, moguće je održavanje u prostoru Burze.

09 Pro

Utjecaj makroekonomskih kretanja na tržište kapitala

Seminar ima za primarni cilj pružiti uvid u osnove makroekonomije te aktualne trendove u svjetskom gospodarstvu. Također, razmotrit će se utjecaj promjena u gospodarskoj politici na tržišna kretanja. Seminar se održava preko zoom platforme.

Tečaj
10 Pro

Odgovorno investiranje

Upoznati sve zainteresirane s odgovornim i održivim ulaganjem kao jednim od trenutno najizraženijih trendova na tržištu. Polaznici će se upoznati s nadolazećom regulacijom te naučiti na koji način ugraditi ESG pokazatelje u odluku o investiranju i izvještaje. Seminar se održava putem zoom platforme.