18 Tra

Primjena Uredbe o zlouporabi tržišta

Cilj seminara je obraditi Uredbu o zlouporabi tržišta s praktičnog aspekta i time olakšati daljnju primjenu izdavateljima. Diskutiraju se pitanja koja u praksi stvaraju najviše poteškoća uvrštenim društvima, poput postupanja s povlaštenim informacijama, popisa upućenih osoba, transakcija rukovoditelja i dr.

19 Tra

Poslovi usklađenosti u trgovačkim društvima i osiguravajućim društvima

Seminar obrađuje funkciju usklađenosti i regulatorni okvir za trgovačka društva raznih djelatnosti, sve uz praktične primjere. Zadnji dio seminara prikazuje što je primjenjivo u raznim društvima iz primjera usklađenosti osiguravajućih društava. Seminar se može pohađati samostalno ili kao dio ‘Programa za poslove usklađenosti.’

08 Svi

Poslovi usklađenosti u nebankovnim financijskim subjektima

Seminar obrađuje poslove usklađenosti sa aspekta regulative te internih zahtjeva društava za upravljanje raznim vrstama fondova, kao i za investicijska društva. Seminar se može pohađati samostalno ili kao dio ‘Programa za poslove usklađenosti’.

15 Svi

Primjena Zakona o tržištu kapitala i Zakona o preuzimanju d.d.

S ciljem lakše primjene ZTK i ZOPdd, seminar obrađuje česta i osjetljiva zakonska pitanja s aspekta uvrštenog društva i odvjetničkih iskustava. Seminar se može pohađati samostalno ili kao dio programa ‘Osnove odnosa s investitorima’.

16 Svi

Upravljanje strateškim i operativnim rizicima

Cilj je seminara je obraditi model učinkovitog upravljanja strateškim i operativnim rizicima, od identificiranja i analize rizika do postavljanja rješenja. Seminar se može pohađati samostalno ili u sklopu programa ‘Osnove upravljanja rizicima’.

Tečaj
21 Svi

Novosti u sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma

Cilj je seminara obraditi i prodiskutirati novosti u području sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma, kako bi se obveznicima olakšala primjena predmetnih zakona.

04 Lip

Osnovni pokazatelji u investicijskoj analizi

Seminar obrađuje osnovne investicijske pokazatelje jer se tek poznavanjem i analizom pojmova investicijske analize postavlja okvir za donošenje dobre investicijske odluke. Seminar se može pohađati samostalno ili u sklopu dva programa: ‘Osnove investiranja’ te ‘Osnove odnosa s investitorima’.