23 Tra

Odgovornost uprava, upravnih i nadzornih odbora

Složena pitanja odgovornosti uprava, i nadzornih odbora, obrađuju se s aspekta korporativnog upravljanja, te osjetljivih područja primjene ZTD i ostalih zakona kojima se obrađuju odgovornosti vodstva trgovačkih društava.

Tečaj
28 Tra

Sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma u financijskom sektoru

Olakšati primjenu zakona obrađujući važna područja postojeće regulative te uz upoznavanje s važnim pravnim novitetima u području sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma

Tečaj
21 Svi

Kako koristiti financijske izvještaje u investiranju i odnosima s investitorima

Obrađuju se ključni financijski izvještaji i pokazatelji sa aspekta donošenja investicijskih odluka. Za zaposlenike u odnosima s investitorima, edukacija olakšava komunikaciju s predstavnicima investicijske javnosti.

Tečaj
26 Svi

Poslovi usklađenosti u nebankovnim financijskim subjektima

S ciljem unapređenja poslova usklađenosti, obrađuju se obaveze i dobre prakse usklađenosti u društvima za upravljanje investicijskim fondovima, u investicijskim društvima i u društvima za upravljanje mirovinskim fondovima.

04 Lip

Osnovni pokazatelji u investicijskoj analizi

Obraditi i analizirati ključne pojmove u investicijskoj analizi. Tek poznavanjem i analizom pojmova investicijske analize postavlja se okvir za donošenje dobre investicijske odluke, i za praćenje daljnje uspješnosti investicije.