Bosak Dražen

Bosak Dražen

Bosak Dražen je poslovni savjetnik s višegodišnjim iskustvom. Profesionalno se bavio prodajom petnaestak godina i to u Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj i u Americi.

Radio je na prodaji softwarea kao direktor prodaje tvrtke Fabria, te surađivao s američkom tvrtkom Kirby, kao direktor prodaje i partner u distributivnoj tvrtki. 2003. i 2004. g. djeluje kao voditelj predstavništva InCypher (informatička tehnologija, telekomunikacije i kriptografija) za tržišta istočne Europe, a 2005. je Business Development Manager za SYBASE Inc za tržište Hrvatske i Slovenije.

Od 2003. radi kao predavač, edukator i poslovni savjetnik za razvoj i organizaciju prodaje i trening prodajnih vještina. Na području edukacija ima značajna međunarodna iskustva, održao je više stotina seminara. Pohađao je ili vodio brojne seminare u Zagrebu, Budimpešti, Ljubljani, Londonu, Bukureštu, Varšavi, Malagi, Malti, Milanu, Bratislavi, Pragu, San Franciscu, Clevelandu, Nashvilleu.

Diplomirao je inžinjersku fiziku na studiju PMF Zagreb 1987.g., no odlučio se za druge poslovne izazove.  Posebno je učinkovit u rješavanju složenih poslovnih problema i situacija.