Obavezna edukacija za rad na trgovinskom sustavu OMX i za poslove specijaliste

24.02.2016.
Zagrebačka burza d.d., Ivana Lučića 2a
13:00 - 15:00

Detalji

  • Početak: 24.02.2016.
  • Cijena: -
  • Popusti: - 10% na 3 i više prijavljenih iz istog društva

U sklopu postupka uvođenja novih korisnika na X-stream trgovinski sustav Zagrebačka burza provodi redovnu edukaciju za osnovni tečaj korištenja OMX X-stream trgovinske stanice.

Osnovni tečaj preduvjet je otvaranja korisničkog računa na OMX X-stream trgovinskom sustavu te je ujedno preduvjet za pristupanje tečaju za specijaliste.

Za provedbu edukacije odgovoran je Odjel Nadzora Zagrebačke burze.

U postupku uvođenja novih korisnika na X-stream trgovinski sustav, provodi se edukacija za specijaliste. Navedena edukacija obuhvaća korištenje trgovinske stanice za Specijaliste i korištenje Market Maker Monitora.

Da bi se pristupilo ovom tečaju, preduvjet je prethodno uspješno sudjelovanje na osnovnom tečaju za rad na OMX X-stream trgovinskom sustavu.

Pohađanje edukacije za specijaliste neophodno je prije početka obavljanja specijalističke trgovine. Nakon školovanja na Burzi, Specijalisti su dužni pristupiti formalnom testiranju. U okviru testiranja, na za to predviđenoj okolini, tijekom trgovinskog radnog dana moraju ispuniti svoju specijalističku obvezu. Po uspješnom završetku formalnog testiranja Specijalist će završiti postupak školovanja i steći uvjete potrebne za obavljanje poslova specijalističke trgovine na Burzi.

Za sudjelovanje na edukaciji za Specijalista, potrebno je ispuniti priloženi zahtjev: