Utjecaj predstečajne nagodbe na hrvatsko tržište kapitala

Akademija Zagrebačke burze organizira okrugli stol na temu Hrvatsko tržište kapitala u 2013.: Izazovi i očekivanja. Neka od nama zanimljivih pitanja su:

  • Aktualno o predstečajnim nagodbama – nagodbe do danas: Kakvi su rezultati. Kako su se trgovačka društva ponašala kod dostavljanja informacija.  Što slijedi – postupci i očekivanja.
  • Utjecaj predstečajnih nagodbi na hrvatsko tržište kapitala: Utjecaj na vlasničke strukture društava u nagodbi, problemi društava u nagodbi, inozemni investitori i nagodba. Utjecaj na likvidnost tržišta, što je s dionicama društava u predstečajnoj nagodbi, posljedice na burzovne indekse.
  • Financijsko restrukturiranje i vrednovanje u predstečajnoj nagodbi: Važnost i specifičnosti financijskog restrukturiranja u uvjetima nagodbe. Vrednovanje financijske imovine uz predstečajnu nagodbu.

Odgovore na ova i niz drugih pitanja, koja i sami možete postaviti, imate priliku čuti na okruglom stolu  19. rujna 2013. (četvrtak) s početkom u 14 sati.

Okrugli stol namijenjen je zaposlenicima na financijskom tržištu, u uvrštenim društvima i u institucijama nadležnim za financijsko tržište te studentima ekonomskih usmjerenja. Sudjelovanje je bez naknade, prijave primamo po redoslijedu primitka e-poštom na akademija@zse.hr, a broj mjesta je ograničen.

Prilikom prijave, molimo, navedite ime i prezime, naziv tvrtke/institucije, te naziv radnog mjesta.
Nakon okruglog stola pridružite nam se u neformalnom druženju uz piće.
Radujemo se vašem dolasku!

 

Hrvatsko tržište kapitala u 2013