Privatizacija i hrvatsko tržište kapitala u 2015. godini

Akademija Zagrebačke organizira okrugli stol na temu Privatizacija i hrvatsko tržište kapitala u 2015. godini.

Neke od nama zanimljivih tema su:

  • Plan upravljanja imovinom u vlasništvu RH za 2015. g.; Ciljevi i provedba Plana: privatizacija, prodaja, restrukturiranje te izlazak na tržište kapitala; Trgovačka društva od strateškog i posebnog interesa u kojima RH ima većinski udio; Trgovačka društva u kojima RH ima manjinski udio; Nacionalni programi s aspekta obveza prema EU.
  • Prilike i izazovi privatizacije i hrvatsko tržište kapitala u 2015. g.; Primjeri prikupljanja kapitala putem burze za društva u privatnom vlasništvu; Utjecaj privatizacije društava u vlasništvu RH na hrvatsko tržište kapitala; Što institucije tržišta kapitala mogu učiniti za učinkovitiju privatizaciju; Očekivanja investitora: od pripreme uvrštenja do izvještavanja nakon uvrštenja; Pozitivni efekti i poučni primjeri privatizacija u tranzicijskim zemljama.
  • Razvojni projekti tržišta kapitala i trgovinska očekivanja; Planovi institucija tržišta za 2015. g.; Očekivanja trgovinskih kretanja u 2015. g. na hrvatskom tržištu; Tržišta u regiji.

Sve što vas zanima o privatizaciji i hrvatskom tržištu kapitala imate priliku čuti na okruglom stolu Akademije Zagrebačke burze 23. siječnja 2015. s početkom u 10:30h, u prostorijama Zagrebačke burze, Ivana Lučića 2 a/22. kat, Zagreb.

Okrugli stol namijenjen je zaposlenicima na financijskom tržištu, u uvrštenim društvima i u institucijama nadležnim za financijsko tržište. Sudjelovanje je bez naknade, prijave primamo po redoslijedu primitka e-poštom na akademija@zse.hr, a broj mjesta je ograničen.

Prilikom prijave, molimo, navedite ime i prezime, naziv tvrtke/institucije, te naziv radnog mjesta.
Nakon okruglog stola pridružite nam se u neformalnom druženju uz piće.

Radujemo se vašem dolasku!

 

Privatizacija i hrvatsko tržište kapitala