Oporavak svjetskih tržišta: A što je s Hrvatskom?

Akademija Zagrebačke burze u suorganizaciji sa Visokom školom za financije i pravo Effectus organizira okrugli stol na temu Oporavak svjetskih tržišta: A što je s Hrvatskom? Neka od nama zanimljivih pitanja su:

  • Dow Jones , S&P 500, Nasdaq… dosegnuli su u 2013. godini iznimno visoke razine, neki čak najbolje u posljednjih šesnaest godina. Koji su ključni razlozi? Kako se kretalo regionalno te šire europsko tržište kapitala tijekom prošle godine?
  • Za 2014. niz ekonomskih analitičara očekuje rast globalne ekonomije, bez recesije. Na čemu se temelje ta očekivanja? Koji su ključni izazovi globalnog financijskog tržišta? Koji su osnovni izazovi pred europskim tržištima? Kakva su očekivanja za hrvatsko financijsko tržište? Što su preduvjeti da bi domaće financijsko tržište, njegovi trendovi i očekivanja, bili dijelom globalnog financijskog tržišta?
  • Kako čim bolje upravljati izazovima na domaćem tržištu kapitala, s ciljem privlačenja investitora? Kako investitori gledaju na ponudu domaćeg tržišta kapitala? Koje su ključne novosti u ponudi domaćeg tržišta u 2013. i što se planira za 2014.?

Odgovore na ova i niz drugih pitanja, koja i sami možete postaviti, imate priliku čuti na okruglom stolu 30. siječnja (četvrtak) s početkom u 14 sati.

Okrugli stol namijenjen je zaposlenicima na financijskom tržištu, u uvrštenim društvima i u institucijama nadležnim za financijsko tržište. Sudjelovanje je bez naknade, prijave primamo po redoslijedu primitka e-poštom na akademija@zse.hr, a broj mjesta je ograničen.

Prilikom prijave, molimo, navedite ime i prezime, naziv tvrtke/institucije, te naziv radnog mjesta.
Nakon okruglog stola pridružite nam se u neformalnom druženju uz piće.
Radujemo se vašem dolasku!

 

Oporavak svjetskih tržišta