Hrvatsko tržište kapitala u 2013.: Izazovi i očekivanja

Akademija Zagrebačke burze organizira okrugli stol na temu Hrvatsko tržište kapitala u 2013.: Izazovi i očekivanja. Neka od nama zanimljivih pitanja su:

  • Utjecaj gospodarske politike na tržište kapitala: utjecaj makroekonomskog okruženja; utjecaj promjena zakona
  • Izazovi i očekivanja hrvatskog tržišta kapitala u 2013.: trgovanje; razvojni planovi institucija tržišta; novi financijski proizvodi i usluge, novi propisi; promjene nakon ulaska Hrvatske u EU; ključni potencijali i rizici domaćeg tržišta
  • Hrvatsko tržište kapitala u odnosu na regiju: kako nas vide inozemni investitori i kako ih privući; kako poslovanje i kriza izdavatelja utječu na pojedina tržišta; mogući oblici i korisnosti regionalne suradnje

Odgovore na ova i niz drugih pitanja, koja i sami možete postaviti, imate priliku čuti na okruglom stolu  24. siječnja (četvrtak) s početkom u 14 sati.

Okrugli stol namijenjen je zaposlenicima na financijskom tržištu, u uvrštenim društvima i u institucijama nadležnim za financijsko tržište. Sudjelovanje je bez naknade, prijave primamo po redoslijedu primitka e-poštom na akademija@zse.hr, a broj mjesta je ograničen.

Prilikom prijave, molimo, navedite ime i prezime, naziv tvrtke/institucije, te naziv radnog mjesta.
Nakon okruglog stola pridružite nam se u neformalnom druženju uz piće.
Radujemo se vašem dolasku!

 

Hrvatsko tržište kapitala u 2013